Kategori: Min filyta
Underkategorier: 0, Dokument: 5, Senast uppdaterad: 2016-dec-14 11:04

Avancerad sökning | Tips

Dokument i den här kategorin
Sortera efter:
Dokumenttyp: General Att börja använda personlig filyta
[2851] Senast ändrad: 2016-dec-14 11:04
Ansluta \\minfilyta.ad.umu.se\users$\”Ditt Personliga Umu-id” till din dator

Dokumenttyp: General Sätta rättigheter på undermappar i den gemensamma mappen
[3354] Senast ändrad: 2016-dec-14 11:03
Om man vill skapa undermappar i den gemensamma mappen med begränsad behörighet

Dokumenttyp: General Min filyta - information
[3351] Senast ändrad: 2016-okt-26 08:07
Tjänsten kan endast beställas av prefekt eller motsvarande samt IT-ansvarig

Dokumenttyp: General Att beställa/ändra/avbeställa personlig filyta
[3352] Senast ändrad: 2015-maj-22 10:46
www.servicedesk.umu.se
Verktyg - Filyta

Dokumenttyp: General Att beställa/ändra/avbeställa Gemensam filyta
[3353] Senast ändrad: 2015-maj-22 10:44
www.servicedesk.its.umu.se
Verktyg - Filyta

Point your RSS reader here for a feed of the latest documents in this category